maandag 6 november 2017

De afgelopen weken

De afgelopen weken, stond in het teken van het uitkomen van mijn boek"Tunisch haken voor de winter".
Het is ontzettend leuk om een boekwinkel of een handwerkwinkel  binnen te lopen en een boek te zien liggen met jouw naam er op.

Gisteren was ik te gast op de Kreadoe in Utrecht in de stand van Forte Creatief .Heel gezellig. Weer nieuwe gezichten gezien en kennis gemaakt met mensen die ik van naam ken, maar nooit had gesproken. Houd ook Freubelweb de komende tijd in de gaten. Er komt weer iets leuks voor je aan.


En dan is het 6 november. Jongste   kleindochter Carlijn mag na de Kreadoe iets uitzoeken van de modellen. Ze heeft zich er al weken op verheugd. Bij school zegt ze direct met een glunderend gezicht "Het is 6 november oma". Om 13.00 uur is ze weer naar school gegaan, met haar gekozen muts, col en handwarmers en het door oma's geschreven boek in de tas, want dat moet juf ook zien.


De workshops Fair Isle en dubbelbreien lopen voortreffelijk. Ze zijn nog niet gemeld door de winkels of ze zitten al vol. Hou de agenda op dit blog in de gaten, want er komen binnenkort weer nieuwe data bij.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten