zaterdag 24 augustus 2013

Opening Knitted Knots

Woensdag 21 augustus was de officiële opening van Knitted Knots. Burgemeester Erik van Oosterhout opende de winkel door op reuzen breinaalden een steek te breien.
Omdat de deuren van de winkel al enkele weken open waren, zijn er al heel wat mensen langs geweest.  Om te breien tijdens het breicafé, om demonstraties te bekijken, om mee te doen aan een workshop of om gericht wol te kopen. Bezoekers uit het hele land. Klanten van de webwinkel (die ook gewoon doorgaat) en klanten die Knitted Knots  kenden van beurzen en markten.
 
 
Wat erg veel indruk maakt zijn de mooi conen wol, waarvan je de wol per gram kunt kopen ,Er zijn veel breisters die Fair Isle breien. Hiervoor is deze wol uitermate geschikt. Maar ook voor een gestreepte trui. Je hoeft geen bollen van 50 gram te kopen, maar b.v. 30 gram per kleur. Je betaalt de wol per gram en je bent veel goedkoper uit. Je kunt elk gewicht  van één kleur kopen. Je windt je bolletjes met de elektrische bollenwinder. Gemakkelijker kan het niet. Kom je net een beetje tekort, kan er zo een beetje bijgehaald worden.  Er zijn momenteel 42 kleuren en er komen er nog meer bij.

2 opmerkingen: